FOX_8033.jpg
KFX_2015.jpg

Ti is észre vettétek, hogy mostanában lassabbak a napok? Sokan még benne ragadtunk a home-office áldásos buborékjában. Megsprórolva az utazást, sokkal több időnk van magunkra és a családunkra is. De ez az idő igy gyorsan elrepül, a gyerekek hipp-hopp megnőnek és a mi derekunk is egyre többet sajdul meg.

Sokszor hallom, hogy hol ezért, hol azért halasztjátok el a fotózást: "nem tökéletes az arcbőröm, nem most vagyok a legjobb formámban ". De évek múltán ezek már apróságok lesznek és higgyétek el, bánni fogjátok, ha nem lesznek emlékek életetetek ezen szakaszáról.

 

Inkább használjátok ki, hogy most van egy kis lopott időtök rákészülni a fotózásra, venni pár laza menő szettet, megmosni a hajatokat és elmenni egy kötetlen, játékos sétára. Ígérem, ez egy remek közös program lesz, ami alatt közös élményekkel és szuper fotókkal gazdagodtok majd.  

A családos- és kismama fotózásokra kereshetünk akár városi helyszíneket, akár kirándulhatunk közösen valahova de választhattok letisztult napfénystúdiót is, ahol minden körülmény adott, hogy otthonos környezetben készíthessek természetes képeket rólatok.

Tekintettel a jelenlegi helyzetre a fotózásokat biztonságos távolságból, érintés mentesen vehetitek igénybe.

A fotózásokra jó kedvvel és igényetek szerint szájmaszkban érkezem :) 

Család és kismamafotózás természetesen

Inspirálódj korábbi munkáimból. Ugye milyen könnyedek, őszinték és játékosak?

 

képek forrása: Nordix Studio

*A kedvezményes árakat abban az esetben vehetitek igénybe, ha segítitek a munkám azzal, hogy az elkészült képek publikálásához hozzájárultok.

arrow&v
instagram.png