Kitti vagyok  The Wedding Fox - hangulatokkal, napfénnyel és kávéval üzemelek. Dokumentarista stílusban dolgozom, ami azt jelenti, hogy az őszinte pillanatokat fogom keresni és megörökíteni, tehát nálam nem kell feszengened pózolással. Fotózáskor azt a légkört próbálom megteremteni, ahol a párok, vendégek elfogadnak és feloldódnak. Utána szinte láthatatlanul dolgozom.  

Örülök, hogy kattintottál!  Bizonyára esküvő fotóst keresel, vagyis a számodra legeslegjobb esküvő fotóst keresed. Ezért mesélek még picit magamról, hogy hozzásegítselek a választáshoz. Gyere közelebb, nézz szét a nálam! Ismerjük meg egymást, ez szerintem is fontos.

Azon ne izgulj, hogy nem vagy profi modell. Valódi emberek valódi történeteit mesélem el, álomszerű képekkel. 

 

Keresem az érzelmes, őszinte pillanatokat. Ezeket sokszor szokatlan szögekből örökítem meg, furcsa helyekre mászom fel értük.  Imádom az esküvőket, a különleges lovestorykat, az izgalmas helyszíneket és kreatív dekorokat. 


Védjegyem az egész napon át tartó mosoly és lelkesedés. Számomra egy esküvő nem csak munka, azért gyűlünk össze, hogy közösen ünnepeljünk titeket Szerintem nagyon szép dolog, hogy két ember összeköti az életét, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy veletek fogok ünnepelni és a nap végén talán bulizni is.

 

 


 

Ha tetszik a képi világom és szívesen látnád viszont esküvőtöket vagy szimplán csak magatokat rókaperspektívából, írd meg esküvőtök napját. Megköszönöm, ha mesélsz még magatokról, a  közelgő esküvőtökről, a helyszínről, a különleges ötleteitekről vagy akár csak a számotokra kedves dolgokról is. Hiszem, hogy ezektől az apró részletektől telik meg lélekkel egy esemény és így tudom hozzátenni én is a tőlem telhető legtöbbet.

Téged szeretnélek esküvői fotósomnak!

Szívesen megnézném még a többi képed is! *
*az oldal innentől angol nyelvű, de a Contact fülön keresztül is bátran keress magyarul

Kérdésetek van? Ismerkedjünk meg, kérdezzetek bátran!

 PHOTOGRAPHY
instagram.png