top of page
FOX_8033.jpg
-természetesen
KFX_2015.jpg

Családos Fotózások

Ti is észre vettétek, hogy mostanában lassabbak a napok? Sokan még benne ragadtunk a home-office áldásos buborékjában. Megsprórolva az utazást, sokkal több időnk van magunkra és a családunkra is. De ez az idő igy gyorsan elrepül, a gyerekek hipp-hopp megnőnek és a mi derekunk is egyre többet sajdul meg.

Sokszor hallom, hogy hol ezért, hol azért halasztjátok el a fotózást: "nem tökéletes az arcbőröm, nem most vagyok a legjobb formámban ". De évek múltán ezek már apróságok lesznek és higgyétek el, bánni fogjátok, ha nem lesznek emlékek életetetek ezen szakaszáról.

 

Inkább használjátok ki, hogy most van egy kis lopott időtök rákészülni a fotózásra, venni pár laza menő szettet, megmosni a hajatokat és elmenni egy kötetlen, játékos sétára. Ígérem, ez egy remek közös program lesz, ami alatt közös élményekkel és szuper fotókkal gazdagodtok majd.  

A családos- és kismama fotózásokra kereshetünk akár városi helyszíneket, akár kirándulhatunk közösen valahova de választhattok letisztult napfénystúdiót is, ahol minden körülmény adott, hogy otthonos környezetben készíthessek természetes képeket rólatok.

Tekintettel a jelenlegi helyzetre a fotózásokat biztonságos távolságból, érintés mentesen vehetitek igénybe.

A fotózásokra jó kedvvel és igényetek szerint szájmaszkban érkezem :) 

20200119_015935940_iOS 1.jpg

Család és kismamafotózás természetesen

Inspirálódj korábbi munkáimból. Ugye milyen könnyedek, őszinték és játékosak?

Családos fotózás a Normafán

Családos / Kismama fotózás a Nordixban

Hafdis és Kjartan családos sorozata Ízlandról

A fotózásokra közösen egyeztetünk helyszínt és időpontot. Ruhák és kiegészítők kiválasztásában is szívesen segítek :)

A fotók átadása online történik, azok vízjel mentes letöltésére a fotózás díjának beérkezése után van lehetőség. A kidolgozás 5 napos határidővel készül. Ezt követően van lehetőség kiválasszátok a kedvenc képeiteket a csomagban foglalt darabszámok szerint. Plusz képek kidolgozására 1000 Ft/db áron szintén van lehetőség.

 

A csomagok nem tartalmazzák az esetleges plusz költségeket, mint a kiszállást, az esetleges belépő díjakat (pl Füvészkertbe, arborétumokba), stúrdióbérlet díjakat.
 

Kültéri fotózásnál rajtatok áll, inkább urbanista hangulatot szeretnétek vagy zöldet, ettől függően segítek választani városi vagy természetközeli helyszínt.

Screenshot 2020-06-30 19.25.10.png
Kismama_fotózás_Budapest_The_Wedding_F
Anchor 1

Beltéri fotózás helyszínekhez választhattok hangulatos kávézókat, az otthonotokat, a lényeg, hogy bent sok fény legyen :) .
 

Ha nincs időtök rendet rakni, akkor bármelyik fotózáshoz választhattok lakásstúdiót is helyszínül, mely egyszerre meleg, hangulatos és letisztult, rendezett közege a fotózásnak,plusz rendelkezésünkre állnak stúdió eszközök és csomó hasznos kellék, amivel profi körülmények között természetes, trendy, változatos képeket készítünk. Stúdiós fotózást a Nordix stúdióba tudok foglalni nektek 7000 Ft/óra terembérlettel.