TWF_KFX8915.jpg
-természetesen
FOX_8033.jpg

Páros és Családos Fotózások

egyéni, páros és családos fotózások

FOTÓZÁS
Egyéni Portré
FOTÓZÁS
Páros
KFX_9750.jpg
FOTÓZÁS
Családos
FOTÓZÁS
Esküvői Kreatív

Kint száz ágra süt a nap, hívogatnak az üres utcák és a természet tisztább, mint valaha. Nem csoda, ha szívesen kimozdulnátok picit a lakásból. 

Most igazán van időnk tartalmasan együtt lenni szeretteinkkel, és ha már együtt vagyunk, mért ne zárhatnánk be ezeket a pillanatokat egy fényképbe?!

Használjátok ki, hogy végre van idő rákészülni a fotózásra és elmenni egy kellemes, vidám sétára. Csináltassatok egy vagány sorozatot, aminek ti is legalább annyira örültök majd mint a nagyszüleitek, ha megmutatjátok! 

Tekintettel a jelenlegi helyzetre a fotózásokat szabad térben, a rekreációs séta keretén belül  biztonságos távolságból, érintés mentesen vehetitek igénybe.

A fotózásokra jó kedvvel és szájmaszkban érkezem :) 

The-Wedding-Fox-engagement-Gibraltar-UK-

Aktuális Fotózás Csomagok

FOX_1054.jpg
csak pár kép

Mini

fél óra
7 kidolgozott kép


 

30.000 Ft helyett

FOX_9235.jpg
az alapos

Basic

egy óra

20 kidolgozott kép

 

40.000 Ft helyett

FOX_9402.jpg
felszabadult

Maxi Kint

egy óra
35 kidolgozott kép

+2 drónos kép
 

55.000 Ft helyett

FOX_9386.jpg
bontakozz ki!

Maxi Bent

egy óra
45 kidolgozott kép


 

60.000 Ft helyett

újra foglalható

A kedvezményes árakat abban az esetben vehetitek igénybe, ha segítitek a munkám azzal, hogy az elkészült képek publikálásához hozzájárultok.

CSAK JÚNIUSBAN! fotózás a levendulásban

Családos fotózás a Normafán

Családos / Kismama fotózás a Nordixban

Tavaszi séta Szilvivel és Max-szal a Várban

Hafdis és Kjartan családos sorozata Ízlandról

Önbizalom sorozat Ágival Óbudán

A fotózásokra közösen egyeztetünk helyszínt és időpontot. Ruhák és kiegészítők kiválasztásában is szívesen segítek :)

A fotók átadása online történik, azok vízjel mentes letöltésére a fotózás díjának beérkezése után van lehetőség. A kidolgozás 5 napos határidővel készül. Ezt követően van lehetőség kiválasszátok a kedvenc képeiteket a csomagban foglalt darabszámok szerint. Plusz képek kidolgozására 1000 Ft/db áron szintén van lehetőség.

 

A csomagok nem tartalmazzák az esetleges plusz költségeket, mint a kiszállást, a belépő díjakat (pl Füvészkertbe, arborétumokba), stúrdióbérlet díjakat.

Kültéri fotózásnál rajtatok áll, inkább urbanista hangulatot szeretnétek vagy zöldet, ettől függően segítek választani városi vagy természetközeli helyszínt.

Beltéri fotózás helyszínekhez választhattok hangulatos kávézókat, az otthonotokat, a lényeg, hogy bent sok fény legyen :) .
 

Ha nincs időtök rendet rakni, akkor bármelyik fotózáshoz választhattok lakásstúdiót is helyszínül, mely egyszerre meleg, hangulatos és letisztult, rendezett közege a fotózásnak,plusz rendelkezésünkre állnak stúdió eszközök és csomó hasznos kellék, amivel profi körülmények között természetes, trendy, változatos képeket készítünk. Stúdiós fotózást a Nordix stúdióba tudok foglalni nektek 7000 Ft/óra terembérlettel.

Szeretettel várom megkereséseteket! Remélem, hamarosan találkozunk! 
Üdv, Kitti | The Wedding Fox

 
Foglalj Időpontot!
arrow&v
arrow&v
FOX_9848.jpg