Esküvői Fotózás | Érzések egy Albumban

rezdülések.

ezek az apró pillanatok kerülnek az esküvői albumba. együtt alkotnak történetet.

 

rájuk nézve visszarepítenek az akkori érzésbe

egy lélegzet, izgalom, egy mosoly a száj szélén, büszkeség, család, szoros ölelések, hála, öröm könnyek, összetartozásszeretet, felszabadult 

"

Keresem az érzelmes, őszinte pillanatokat. Ezeket sokszor szokatlan szögekből örökítem meg, furcsa helyekre mászom fel értük.  Imádom az esküvőket, a különleges lovestorykat, az izgalmas helyszíneket, mindent, ami kézműves vagy története van, az egyedi részleteket és a gondosan válogatott kiegészítőket. 

Kitti vagyok,  The Wedding Fox


 

Dokumentarista stílusban dolgozom, ami azt jelenti, hogy a valódi pillanatokat fogom keresni és megörökíteni, tehát nálam nem kell feszengenetek pózolással.


Fotósként is úgy tekintek magamra, mintha csak egy kedves távoli ismerős lennék.  Ebben a légkörben a párok, a vendégek is hamar osztoznak és feloldódnak.

Védjegyem az egész napon át tartó mosoly és lelkesedés. Számomra egy esküvő nem csak munka, azért gyűlünk össze, hogy közösen ünnepeljünk titeket Szerintem nagyon szép dolog, hogy két ember összeköti az életét, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy veletek fogok ünnepelni és a nap végén talán bulizni is.

Téged szeretnénk esküvői fotósunkak!

Kérdésetek van? Ismerkedjünk meg akár skypeon, akár egy finom kávé mellett!

Szívesen megnéznéd a többi munkám is?
Ajánlom figyelmedbe a Wedding Albums menüt, ahol komplett igazi esküvőket találsz vagy nézz szét a Blogon,
ahol különleges szerelmes történekekről mesélek képekben.
Az oldal többi része angol nyelvű - mivel sokat fotózok külföldön is -, de a Contact fülön keresztül keresztül fel tudod venni velem a kapcsolatot magyarul is bármikor. :-)

Valódi emberek valódi történetei álomszerű képeken mesélve. 

 PHOTOGRAPHY
instagram.png