top of page
Image by Jessica Delp

[ Karácsonyi ]

Kiscsaládos-, Baba és & Páros Fotózások

Ne maradj le! Last Minute időponok December 4-5 és 11-12-re és hétköznapokra.

Családos vagy páros karácsonyi fotózások
meghitt lakásstúdióban

"

Idén decemberben is szeretettel várlak benneteket családi karácsonyi fotózásra. :) 

A fotózásoknak egy belvárosi, a VI. kerületben található hangulatos modern lakásstúdióm ad otthont 2 különböző szobával,és egy tetőterasszal. Parkolás egy kapualjra, a Care Park Parkolóházban könnyen elérhető.

Igyekszem hamar megteremteni számotokra a hangulatos, barátságos légkört és a figyelmeteket ( zavarotokat ) úgy elterelni, hogy egy feszengés és pózolás mentes, felhőtlen órában lehessen részetek. Fő célom a természetesség és a valódi pillanatok megörökítése számotokra.
" Apukáknak is fájdalom mentes" - mondaná a Times Magazin, ha írna róla :)


 

Az elkészült fotók közül ti választhatjátok ki a kedvenceiteket, ezt követően a fotók kidolgozás 3 napos határidővel készül.
Ha esetleg több kép is tetszene, mint a csomagban foglalt darabszám, plusz képek kidolgozására 1000 Ft/db áron szintén van lehetőség.

Őszinte, valódi pillanatok 

Kérlek, a kidolgozást illetőleg tájékozódjatok a stílusomról az Instagram fiókomról vagy más média felületekről, hiszen a Ti képeitek is hasonlóan lesznek elkészítve.A kidolgozás a színkorrekciót, ferdeség igazítást tartalmaz, vagy max 1-1 csúnya pattanás leszedését. Magazinos retust, különféle testmódosításokat viszont nem. Tehát a képeken az őszinte mosolyotok lesz a tuning és nem egy telefonos beauty filter. 

Image by Storiès

Maxi Fotózás

50 perc / 35 kép

*49.000 Ft

Mini Fotózás

20 perc / 15 kép

*35.000 Ft

65.000 Ft helyett

45.000 Ft helyett

 * Az ajánlat feltüntetett ára egy kedvezményes ár, amit abban az esetben vehettek igénybe, ha segítitek a munkámat azzal, hogy az elkészült képek publikálásához, mint a szolgáltatásom bemutatásához hozzájárultok. Amennyiben nem járultok hozzá a képek egészének vagy egy részének a közösségi felületeimen való közzétételéhez, úgy a csomagok teljes ára a szolgáltatás ára. 

 

Karácsony foglalj időpontot

Időpont foglalásért írjatok vagy hívjatok! 

Visszahívást kérek
arrow&v
FOX_9848.jpg

Szeretettel várom megkereséseteket!

Remélem, hamarosan találkozunk! 

Üdv, Kitti | The Wedding Fox

bottom of page